mieke1Mijn naam is Annemieke Pauwels. Tot 10 jaar geleden werkte ik in het bedrijfsleven (secretaresse), waarna ik de overstap maakte naar de gezondheidszorg. Deze bedrijfstak wakkerde mijn interesse in gezondheid en hoe je die zelf positief kan beïnvloeden nog meer aan. Ik begon met een opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en volgde de 2 jarige opleiding Transpersoonlijk Coach en Counsellor bij Eric Schneider in België.

In 2005 kwam ik in aanraking met Pranic Healing, waarna ik al snel de Basic-, Advanced- en Psycho Therapie workshops volgde. Na een periode van veel healen en me daar in bekwamen, begon ik met de Arhatic Yoga opleiding. Het werken aan mezelf kreeg zo een grote verdieping.

In 2009 volgde ik de opleiding trainer Basic Pranic Healing, waardoor ik gecertificeerd Basic Pranic Healing workshops docent ben.

Het werken met bovenstaand energiesysteem verwonderd me nog steeds. Het eenvoudige systeem geeft vaak wonderbaarlijke resultaten. Dat ik anderen door middel van Pranic Healing mag helpen hun gezondheid een duwtje in de positieve richting te geven vervuld mij met blijdschap.