Docent SuperBrain Yoga & Basic Pranic Healing
Oprichter Sun Mountain Studio.

zoeZoë werd geboren in Kericho, Kenya waar haar vader arts was. Ze groeide grotendeels op in Nederland en met haar een voorliefde voor muziek, zang, dans en reizen studeerde Theaterwetenschappen en Culturele studies aan de Universiteit van Amsterdam.

In 2009 richtte zij Sun Mountain Studio op met als doel haar liefde voor het lichaam en de ziel te delen en bijzondere samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Tijdens en na haar studie verdiepte ze zich in vele bewegings vormen. Haar fascinatie voor het menselijk lichaam resulteerde in wereldwijde reizen en studies waaronder verscheidene dansvormen; flamenco, moderne dans en Skinner Releasing Technique, Zangvormen; opera, jazz, Vocal Dance & Voice Movement Integration.

Uiteindelijk een diploma aan de Brain Utting School of Massage in Seattle USA. Hier ontving zij gedegen medische scholing in 2007-2008. Het werd haar geliefde vak tot zij in aanraking kwam met Pranic Healing in 2010, een nog grotere liefde.
Gegrepen door de eenvoud, en effectiviteit van dit werkt besloot ze zich hier verder in te specialiseren. Zij werkte als Pranic Healer en masseur op vele locaties waaronder haar eigen studio in Amsterdam. Momenteel is zij o.a. actief in en om De Berkeley in Bergen n.h.

” De natuurlijke, eenvoudige manier waarop Pranic Healing de gezondheid van het lichaam herstelt en bevordert blijft me verbazen. Het werk is praktisch, eenvoudig en toch zo krachtig en rijk en vele toepassingen zijn mogelijk.
Dat het werk gestoeld is op gedegen onderzoek, en zowel heel praktisch als spiritueel is sprak mij persoonlijk direct aan. Ik kon de technieken al na 2 dagen gebruiken voor mijn familie en vrienden en mijn persoonlijke groei. Al snel werden klanten ook nieuwsgierig.

Er komt geen eind aan de rijke bron van kennis zoals vormgegeven door Master Choa Kok Sui. Het werk blijft dagelijkse uitdagend en inspirerend. Ik ben dankbaar deze prachtige kennis te mogen delen. “