mieke1 Mijn naam is Annemieke Pauwels.
Toen ik in 2004 een opleiding coach/counselor volgde werd aangeraden een spiritueel gerichte groep te zoeken. En “bij toeval” liep ik een inloop van Pranic Healing binnen.
Gegrepen door de doeltreffendheid van het systeem (ik zag verbluffende gevolgen bij een vriend) besloot ik in rap tempo de workshops te volgen.
Dus al een aantal jaren beoefen ik Pranic Healing en Arhatic Yoga. Het is de rode draad in mijn leven.

De combinatie van deze twee systemen heeft mijn leven sterk verbeterd. Sterkere mentale gerichtheid, evenwichtiger en leren kijken zowel op micro als macro niveau. Maar vooral het kunnen helpen van mezelf en anderen om de kwaliteit van welzijn te verbeteren heeft mijn leven verrijkt. Mezelf, omdat ik eerder doorheb welke onbalans aanwezig is en er wat ik aan kan doen (Heft in eigen hand nemen). Een griepgolf zal mij niet gauw te pakken krijgen! En bij anderen waarvan één bijzondere healing ik nooit zal vergeten: Een meneer kwam langs met rugklachten (pijn en weinig mobiliteit). Al na één behandeling was hij na twee dagen weer in staat met zijn kleinzoon te voetballen. Er volgde nog wel wat nabehandelingen, maar de pijn bleef weg en het ging steeds beter met hem.

Dat leeftijd niets te maken heeft met nieuwe wegen in te slaan, ondervind ik aan den lijve. Mijn vaste werkkring (in de zorg) is voorbij, maar een leven met Pranic Healing en Arhatic Yoga is mijn toekomst.
Ik hoop dat ik nog veel mensen om mij heen mag inspireren met de kennis van dit energiewerk.