Thabo Hollander

THABO - STILL 01Al mijn hele leven heb ik het gevoel mensen te willen helpen om meer in contact te komen met wie ze werkelijk zijn en ze te helpen met klachten.

Het was een gevoel dat me niet los liet en na een aantal jaren kwam mijn wens in vervulling
Ik kwam in aanraking met Pranic Healing en bij een inloop middag ontving ik een behandeling en ik voelde me beter dan dat ik mij in lange tijd had gevoeld. Na een healing van ongeveer 10 minuten! ik was overdonderd.
Ik begreep dat iedereen dat ook nog zou kunnen leren wat ik daarvoor had ervaren, niet lang daarna schreef ik mij in voor de basis workshop.
Ik was zo gegrepen door de eenvoud en toch geavanceerde technieken van Master Choa kok Sui de grondlegger van Pranic Healing dat ik heel veel ben gaan oefenen Door het gewoon te doen zag het resultaat en dat motiveerde mij om door te gaan.
Nu wil ik graag mijn passie voor pranic healing overbrengen aan de wereld door het organiseren van mooie evenementen en workshops, waarom? omdat het werkt!
Het heeft mij heel veel gebracht op heel veel manieren en de zekerheid dat in het geval dat je pijn hebt, je hebt gesneden of ziek bent, je altijd voor jezelf of een ander kan zorgen door healing te doen.
Naast de kunst en wetenschap van het healen is er nog veel meer wat je kunt gebruiken om jezelf te helpen op je pad. Mooie meditaties zoals de Twin Heart meditatie voor vrede en verlichting.
Kortom neem je leven in eigen hand maar vooral neem je gezondheid in eigen hand en geef jezelf dat kado. Voor mij dit het mooiste kado wat ik kon krijgen mijn wens is dubbel en dwars uitgekomen!

Trainingen:
Basic Pranic Healing
Advanced Pranic Healing
Pranic Psychotherapy
Pranic Crystal Healing
Superbrain yoga
Achieving oneness with the higher Soul
Arhatic Yoga Prep. & Arhatic Yoga level 1 & 2
Kriyashakti
Spiritual essence of men
Om Mani Padme Hum
Acharya Hector Immersion Program