Isabel Sips

Isabel Sips is een erkend Pranic Healing trainer. In haar zoektocht naar ‘meer’ heeft zij kennisgemaakt met verschillende vormen van werken met energie. In 2005 volgde zij haar eerste Pranic Healing workshop. De manier van omgaan met energie en de kennis hierover wekten meteen haar interesse en nieuwsgierigheid. ‘Hoe kan iets zo simpel zijn, en toch zo effectief?’ In de volgende jaren heeft ze vervolgworkshops gevolgd in binnen- en buitenland. De geleerde technieken heeft ze veelvuldig getest op zichzelf en op anderen, wat vaak wonderbaarlijke resultaten gaf. Ook in haar dagelijks werk bij de KLM draagt deze methodiek bij aan een nieuwe werkbeleving.

Dit heeft ertoe geleid dat zij in 2008 besloot de organisatie Pranic Healing Nederland & Belgie te ondersteunen bij het verspreiden van deze bijzondere methode.

In 2009 heeft zij de opleiding tot Pranic Healing trainer afgerond. Sindsdien geeft zij op verschillende plaatsen in Nederland les. ‘Het geeft me zoveel blijdschap om te zien hoe de deelnemers in twee dagen tijd zo’n groei en bewustwordingsverandering doormaken, een cadeau dat je iedereen toewenst.’

Naast het lesgeven, behandelt zij regelmatig mensen tijdens een-op-een sessies in haar praktijk in Haarlem.

In 2014 heeft zij een van haar dromen verwezenlijkt door het openen van haar eigen centrum: Centrum de Aarde. Een prachtige plek waar de wereld van energie en de fysieke realiteit samenkomt. Een plek voor persoonlijke en spirituele groei.

‘Met veel plezier geef ik de ontvangen kennis en energie door en help ik mensen een stukje verder in hun bewustwordingsproces.’