Lewis de Baeck0032486821129
In 2005 heb ik het boekje ‘Prana Healing’ gekocht en ben er onmiddellijk in beginnen lezen.

Het toeval wil dat na het uitlezen, een vriendin een zwaar ongeval kreeg.

Dit was voor mij de mogelijkheid om aan de slag te gaan met hetgeen ik in het boekje gelezen had. De resultaten waren verbluffend, zelfs de behandelende artsen keken ervan op.

Ik heb het web afgezocht om de workshop te kunnen volgen, maar vond toen geen mogelijkheid.

Als ik een paar jaar later nog eens een poging deed, zag ik dat er een workshop gepland stond in Haarlem. Ik heb me onmiddellijk ingeschreven. Een paar weken later was het eindelijk zover, ik kon een workshop volgen.
Healen op basis van het boek alleen was al zeer efficiënt, de workshop maakte het compleet. Scannen deed ik bijvoorbeeld niet omdat ik moeilijkheden had de theorie in de praktijk om te zetten. Tijdens de workshop echter werd elk deel van de theorie praktisch en begeleid beoefend tot iedereen het onder de knie had.

Ik had al enkele healing methodes uitgeprobeerd, maar dit leidde het einde van een zoektocht in.
Ik had gevonden wat ik zocht, een alomvattende methode die zeer doelgericht en doeltreffend is.
Langs de andere kant was dit het begin van een magische reis door Pranic Healing wonderland.
Ik ben toen vervolg-workshops gaan volgen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Elke workshop was een pareltje en een verrijking. Ik heb niet alleen leren healen, allerhande thema’s kwamen aan bod: Feng Shui, Yoga, energetische zelfbescherming, kristallen programmeren, tools om je doelen te bereiken…
Deze mooie methode is in België nog niet zo verspreid omdat er nauwelijks mogelijkheden zijn om de workshops te volgen en niet iedereen ziet het zitten om hiervoor naar het buitenland te gaan.
Daar is nu verandering in gekomen sinds ik docent Basic Pranic Healing geworden ben.
Onze uitvalsbasis is Limburg, maar we spelen ook op verplaatsing. Neem contact op voor verdere info over een workshop in uw buurt of bij u thuis.