Twin Hearts Meditatie Hoofddorp

Twee Harten meditatie in Hoofddorp

De meditatie die we gaan beoefenen is de “Meditation on Twin Hearts” ook wel bekend als de meditatie voor vrede en verlichting. De Twee Harten meditatie is onderdeel van het Pranic Healing systeem ontwikkeld door Master Choa Kok Sui.

Deze mooie meditatie is zowel geschikt voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben als ook voor mensen die regelmatig mediteren. De meditatie genereert een enorme hoeveelheid spirituele energie die een sterk reinigende werking op het energielichaam heeft.

Iedereen kan deze meditatie beoefenen behalve als je onder 18 jaar bent, zwanger bent, hartklachten, hoog bloeddruk, glaucoom of ernstige nierklachten hebt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Richa. Stuur een mail naar info@herstelengroei.nl of bel 06 3044 0601

Voor meer details zie het overzicht hieronder.

Datum: Vrijdag 29 juni

Tijd: 20:00 – 21:00 uur;

Kosten: Euro 12,50

Locatie:

Inner Balance Center

Jadelaan 131, 2132 XZ Hoofddorp;

Twee Harten meditatie 

Mediteren op de eerste vrijdagavond van de maand !

De meditatie die we gaan beoefenen is de “Meditation on Twin Hearts” ook wel bekend als de meditatie voor vrede en verlichting. De Twee Harten meditatie is een onderdeel van het Pranic Healing systeem ontwikkeld door Master Choa Kok Sui.

Deze mooie meditatie is zowel geschikt voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben als ook voor mensen die regelmatig mediteren. De meditatie genereert een enorme hoeveelheid spirituele energie die een sterk reinigende werking op het energielichaam heeft.

Iedereen kan deze meditatie beoefenen behalve als je onder 18 jaar bent, zwanger bent, hartklachten, hoog bloeddruk, glaucoom of ernstige nierklachten hebt.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@herstelengroei.nl.

Voor meer details verwijs ik je naar het overzicht hieronder.

Data:

   2 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni;

Tijd:

   20:00 – 21:00 uur;

Locatie:

   Inner Balance Center

   Jadelaan 131, 2132 XZ Hoofddorp (1ste etage);

Kosten:

   Euro 12,50 per keer of

   Euro 30,00 voor de hele serie (=4 bijeenkomsten).