Wat is Pranic Healing?

Pranic Healing is een simpel en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is.

Pranic Healing is een uiterst effectief healing systeem wat is ontwikkeld door GrandMaster Choa Kok Sui. Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit.

Prana is een woord uit het Sanskriet en betekent vrij vertaald levensenergie. Er zijn vele namen voor deze levensenergie zoals Prana, Ki, Chi, Ruah, Manna en Pneuma. In de accupunctuur wordt ook gebruik gemaakt van deze levensenergie. De Chinezen noemen het Chi.

Pranic Healing is een simpel maar krachtig en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. En iedereen kan het leren!

Het is gebaseerd op het principe dat het lichaam een zelf-herstellend vermogen heeft. Dit genezingsproces kan worden versneld door het verhogen van de levensenergie in het systeem. Levensenergie die altijd beschikbaar is vanuit de zon, lucht en grond en gebruikt kan worden ter verbetering van fysieke en emotionele klachten.

Pranic Healing is een simpel en effectief energie healing systeem zonder dat er fysieke aanraking nodig is. Bovenal, iedereen kan het leren!

Alles in het leven dat ons van streek maakt, kan je uit balans brengen. Bij voorbeeld stress op het werk of thuis, onrust, zorgen, eenzaamheid of frustratie. Zo kan het energiegehalte in je lichaam dalen. Dat kan zich op de lange termijn manifesteren als pijn, ongemak, fysieke ziektes of psychische problemen.

Met Pranic Healing kun je het probleem in het aura opsporen en het daar verwijderen. Pranic Healing maakt geen gebruik van medicijnen of apparatuur. Er is zelfs geen fysiek contact nodig met de cliënt. Dit omdat de behandelaar werkt op het energie lichaam en niet direct op het fysieke lichaam. Het energie lichaam, ook wel aura genoemd, is de blauwdruk van het fysieke lichaam. Het is dit energie lichaam dat de levensenergie absorbeert, verdeelt in het fysieke lichaam en het door laat stromen naar de spieren, organen, klieren en cellen.

We nodigen je hierbij van harte uit om meer te leren over hoe levensenergie je leven beïnvloedt en hoe dit in je voordeel te gebruiken.

Welkom in de Wereld van Energie en het Pranic Healing Systeem!

We welcome you to the Exciting World of Energy
and the Pranic Healing® System!

PATH TO HEALTH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read More

PATH TO PROSPERITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read More

PATH TO SPIRITUALITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Read More