Pranic Psychotherapy Workshop (Level 3)

e voorwaarde voor deze workshop is de Advanced Pranic Healing workshop.

Pranic psychotherapy is een verdere uitdieping van kennis over het energie lichaam en stelt de deelnemer in staat klachten van psychische aard te behandelen.

De workshop
Tijdens de workshop leer je de psychologische functies van de chakras, waar de oorzaken van psychische klachten zich bevinden en hoe je deze kan aanpakken. Ook komt tijdens de workshop de meditatie voor vrede en verlichting voor psychische zelf-healing aan bod. In deze variant van de meditatie voor vrede en verlichting wordt een aantal chakra’s grondig gereinigd en gevitaliseerd.

Inbegrepen
Het certificaat is inbegrepen. Het boek voor Psychotherapy 35 euro is niet inbegrepen. Dit boek bevat een groot aantal protocollen waarin exact beschreven staat hoe bepaalde psychologische aandoeningen behandeld kunnen worden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door het Institute for Inner Studies uit Manilla, waardoor je wereldwijd mee kunt doen aan vervolgcursussen.

Na de workshop
Na de workshop is de deelnemer in staat onder andere trauma’s, angsten, obsessies, depressies en verslavingen te behandelen. Zelfs iemand helpen op de gemakkelijke manier te stoppen met roken behoort na pranic psychotherapy tot de mogelijkheden.

Locatie: Cornelis Krusemanstraat 5, Amsterdam
Docent: Vivek Joshi, coördinator Pranic Healing Nederland & Belgie.
Bijdrage: €425. Lunch is exclusief workshop prijs, veel eetgelegenheden in de buurt

Tijden: 9:30 – 18.00
Email: Info@pranicvivek.nl