Alex te Paske

Basic & Advanced Pranic Healing trainer, Superbrain Yoga trainer.
Gecertificeerd Associate Pranic Healer.

Mijn reis in Pranic Healing begon in 2004, waarbij ik, na vanaf 1994 Reiki gedaan te hebben, Pranic Healing tegenkwam. Ik was meteen onder de indruk van de effectiviteit van het systeem.

Na mijn eerste workshop paste ik Pranic Healing toe eerst met simpele dingen, zoals een vriend met verkoudheid, een hand met RSI klachten, maar ook bij een mevrouw om haar te ondersteunen met haar chemokuur. En allemaal met positief resultaat!

Ik ontmoette Master Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing, in 2005 in Duitsland, als docent bij de Arhatic Yoga en ben naar meerdere landen gegaan om de diverse Pranic Healing trainingen te volgen. Door mijn enthousiasme voor deze methode, ben ik actief vrijwilliger bij Life is Good! (nu Pranic Healing Nederland & België) vanaf 2006, waarbij ik veel ervaring met pranic healing heb opgedaan: In het geven van Pranic Healing behandelingen, in het begeleiden van de avonden/middagen en promotionele activiteiten. Ik besloot de opleiding te doen om gelicenseerd Pranic Healing trainer te worden. Niets mooier dan dit werk verder helpen promoten en door te geven. In 2011 ben ik begonnen met mijn bedrijf Healing Miracles, om zo op professionele wijze deze methodiek in te zetten om mensen te helpen.

Opleidingen en Trainingen
Hier, in het kort, een overzicht welke trainingen van Pranic Healing ik gevolgd heb in de afgelopen jaren in Nederland, India en in andere landen:
• Basis Pranic Healing, Gevorderde Pranic Healing, Pranic Psychotherapy en Crystal Pranic Healing
• Achieving Oneness with the Higher Soul workshop, Arhatic Yoga voorbereidings workshop, Arhatic Yoga 1 & 2
• Kriyashakti, Superbrain Yoga, Psychic Self Defense, Higher Clairvoyance en Pranic Feng Shui
• Docentenopleiding bij Life is Good! (nu Pranic Healing Nederland & België )
• Diverse Arhatic Yoga retreats in Nederland en India