Eef Bons

Eef

In april 2013 heb ik de Basic Pranic Healing workshop gevolgd, vooral omdat ik heel nieuwsgierig was. Ik werd door Zoë Nijsten, een van mijn collega-instructeurs, gevraagd om mee te doen aan deze workshop die zij organiseerde voor Vivek Joshi (zie Senior Pranic Healing Instructeur). Zoë en ik zaten toen op salsa dansles en daar is het dus eigenlijk allemaal begonnen.

Ik was gegrepen door de heldere, effectieve en krachtige technieken die ik in de workshop leerde. In korte tijd heb ik vele vervolgworkshops gevolgd en me zo verdiept in Pranic Healing & Arhatic Yoga. Ik heb antwoorden gekregen op vragen die ik had en iets gevonden waar mijn hart werkelijk ligt. Het verspreiden van het werk van Master Choa Kok Sui is iets wat ik mijn hele leven kan en wil doen.

Een van de bijzondere ervaringen die ik heb meegemaakt deel ik graag. Een patiënte kwam met hartritmestoornissen en slapeloosheid bij me voor behandelingen. Ze had hier al twee jaar last van en wist niet meer wat te doen. Na één behandeling had ze een week lang geen hartbonzen meer, was ze ontspannen en had ze eindelijk meer nachtrust. We zijn nog lange tijd doorgegaan met behandelen, maar deze eerste behandeling was goud waard.

Naast Pranic Healing werk ik als vakdocente anatomie en fysiologie, coach ik studenten in hun loopbaan en werk ik als projectleider aan een project duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ik heb een achtergrond als Master of Science (MSc) in de Bewegingswetenschappen.