MCKS Basis Pranic Healing Course®

In de MCKS Basic Pranic Healing Workshop leer je in twee dagen alle vaardigheden voor het bewust kunnen werken met levensenergie oftewel prana.

Je leert hoe je energie kunt “scannen”; het voelen van energie, hoe je kunt “vegen”; het verwijderen van opgehoopte energie, en hoe je energie kunt toevoegen aan gebieden in het aura waar zich te weinig energie bevind. Dit alles begint met het leren activeren van de energiecentra, de “chakra’s” in het midden van je handen. Daardoor word je sensitiever voor prana en kun je gemakkelijker iemands energieveld – of dat van jezelf – scannen en zo de blokkades opsporen, deze verwijderen en het gebied vitaliseren met verse prana.

In de workshop komt onder andere aan bod:

  • Kennis en begrip van de anatomie van het energielichaam en de functie van de belangrijkste energiecentra, de chakra’s.
  • Een energie diagnose te maken door de energie te voelen (scannen) via je handen en daarmee de disbalans (gebieden met te veel of te weinig energie) in kaart te brengen. Dit leer je zowel bij anderen te doen als ook bij jezelf.
  • De reinigingstechniek waarbij je leert de opgehoopte of verbruikte energie te verwijderen uit het energielichaam en de chakra’s
  • De vitaliseringtechniek om het lichaam energetisch op te laden en te voorzien van nieuwe levensenergie
  • De techniek die voorkomt dat jouw energie niveau te laag wordt of dat je onbedoeld de (vervuilde) energie van anderen of van je omgeving opneemt.
  • Hoe je gemakkelijk gewoontes kunt aanpassen door middel van karakter opbouwende technieken.
  • Ervaar de effecten van ademhalingstechnieken en meditatie.
  • Gebruik te maken van healing door middel van instructie en invocatie.
  • Te begrijpen hoe healing op afstand werkt en waarom het werkt.
  • De diverse technieken voor zelf healing en andere technieken om je energie niveau positief te beïnvloeden, stress te verminderen, klachten bij jezelf te verminderen of simpelweg je weerstand te verhogen.

Zoals in alle Pranic Healing workshops wordt er uitgebreid geëxperimenteerd om de opgedane kennis te verifiëren. Gedurende de workshop zullen de principes van waaruit de technieken voortkomen uitgebreid aan bod komen. De technieken worden in de workshop niet alleen gedemonstreerd maar ook ga je er direct mee oefenen. Hierdoor raak je niet alleen vertrouwd met het systeem, maar ook met je eigen vermogen om positief resultaat te behalen tijdens je behandelingen.

De MCKS Basic Pranic Healing Workshop is een voorwaarde voor veel van de andere workshops.

Aanbevolen Workshop Materiaal
Boek: Wonderen door Pranic Healing door Master Choa Kok Sui
CD:  OM

Producten

“Healing is meditatie in actie.”

- Master Choa Kok Sui

Eerstvolgende MCKS Basis Pranic Healing Workshops