Volle Maan Meditatie

De maan en het zijn ritme hebben een grote invloed op ons leven. Wanneer er een volle maan is zijn de zon en de maan tegen over elkaar gepositioneerd. Op dat moment bevind de aarde zich precies in het midden tussen de zon en de maan. Op dat moment zijn de effecten van de zon, de bron van leven op onze planeet het sterkst aanwezig. Het is een bijzonder krachtig moment omdat zowel de reflectie van de zon en de maan ontvangen. De maan heeft invloed op de getijden van de oceanen en zeeën, tijdens de volle maan kunnen we volledig verbinden met het water in ons zelf en gezien we voor 70% uit water bestaan kunnen we inwaarts gaan en kunnen onze interne processen makkelijker ontvouwen.

Door deze invloeden van de maan en de zon is het een bijzondere tijd van de maand om samen te komen en te mediteren. Gedurende deze avonden beginnen we met een lezing met een speciaal thema gevolgd door een speciale meditatie geleid door een van de senior trainers van de Pranic Healing Nederland organisatie.

Thema voor de lezing en meditatie

15 Augustus | Foundersday

Aanmelden: www.pranicvivek.nl

Waar: Nassaukerk,
Wanneer: 20:00 – 22:00
Bijdrage: €15

 

 

 

bron: Deborah Quibell

Producten

“The twelve full moons in a year form twelve Spiritual Festivals. Each is uniquely conditioned by the combination of astrological energies flowing through the cosmos”

Eerstvolgende Volle Maan Meditatie