Pranic Healing workshop Utrecht (12 & 13 maart)

Aanmelden kan via sonja@mediteermee.nl, meer info op http://www.mediteermee.nl/agenda/pranic-healing-workshop-utrecht/2016-03-12/

Pranic Healing is een eenvoudig, krachtig en effectief systeem van healing door middel van levensenergie, waarbij de cliënt niet wordt aangeraakt. Het systeem is opgezet en ontwikkeld door Master Choa Kok Sui en is gebaseerd op het principe dat het lichaam in staat is zichzelf te helen. Door gebruik te maken van levensenergie kan dit proces versneld worden. Pranic Healing wordt toegepast op het bioplasmisch lichaam, beter bekend als het energielichaam of aura. De aura bevind zich om en door het fysieke lichaam. Het energielichaam absorbeert levensenergie en verdeelt deze over het gehele fysieke lichaam.

Veranderingen in het fysieke lichaam beïnvloeden het energielichaam en omgekeerd. De veranderingen in het energie lichaam aangebracht middels Pranic Healing, vertalen zich in een verandering in het fysieke lichaam. Ook emoties en gedachten beïnvloeden het energie lichaam en omgekeerd. Middels Pranic Healing kan je veranderingen aanbrengen in het energielichaam welke zich vertalen in veranderingen in denken, voelen en doen. Ook jij kan in twee dagen leren Pranic Healing op jezelf en iedereen die je lief hebt, toe te passen! Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de Pranic Healing workshop Utrecht.

Tijdens de Pranic Healing workshop leer je:
● het aura voelen
● hoe je er onregelmatigheden in kan ontdekken
● het aura en de chakra’s reinigen en vitaliseren
● de organen reinigen en vitaliseren
● verschillende manieren van prana-ademhaling
● jezelf healen
● op afstand healen
● wat de wet van karma is en de praktische toepassing ervan
● de Twin Hearts meditatie

Mensen die de Pranic Healing workshop hebben gevolgd ervaren onder andere:
● verbeterde gezondheid, meer vitaliteit
● innerlijke rust en geluk
● een beter geheugen en een betere concentratie
● versnelde persoonlijke en spirituele groei
● minder stress
● betere sociale vaardigheden
● groter gevoel van eigenwaarde.

Zin om mee te doen? Mail naar sonja@mediteermee.nl en geef je op!

De workshop duurt twee dagen en vindt plaats op 12 en 13 maart. Meer info op mediteermee.nl.