Rekha Joshi


www.hamso.nl

info@hamso.nl

06-15416067
Hum So organiseert Pranic Healing worshops en meditaties. Voor een Pranic Healing consult kan een afspraak worden gemaakt.

Master Choa Kok Sui is de grondlegger van Pranic Healing.

Rekha Joshi is gelicenceerd Basic Pranic Healing Trainer en Associate Pranic Healer.

Mijn eerst ervaring met energiewerk was ruim 15 jaar geleden. Ik had toen een chronische fysieke klacht. Na alle reguliere paden bewandeld te hebben om van mijn klacht af te komen, lukte het uiteindelijk met reiki. Tijdens de behandelingen werd ik mij ook voor het eerst bewust van mijn energielichaam. Ik wilde hier meer over weten.

Er begon een periode van verkenning en verdieping door middel van allerlei vormen van energiewerk (Reiki, Seichem), studie (Raja Yoga) en meditatie totdat ik in 2004 mijn eerste Basic Pranic Healing workshop volgde. De kennis die ik tot dan had vergaard was of theoretisch of intuïtief. In de Pranic Healing workshop werden de theorie en praktijk samengebracht tot logische zichtbare resultaten. Ik was ook onder de indruk van de manier waarop complexe zaken op een simpele wijze werden uitgelegd. Ik hoefde niet verder te zoeken.

Ik besloot mij volledig op Pranic Healing te richten en heb daarna alle vervolg workshops van Pranic Healing & Arahtic Yoga gevolgd. De inzichten die ik door het toepassen van deze kennis heb gekregen gun ik iedereen. Ik ben Basic Pranic Healing instructeur geworden om deze waardevolle kennis met iedereen te kunnen delen. Ook organiseer ik informatie- en meditatieavonden op diverse plaatsen in Nederland, waar iedereen die meer over Pranic Healing wil weten of het wil ervaren welkom is. Naast docent ben ik ook een gecertifieerd Associate Pranic Healer en geef ik Pranic Healing consulten.