Michelle Tarenskeen

Michelle Tarenskeen is inmiddels ruim 10 jaar bezig met Pranic Healing en deelt haar kennis vanuit liefde, passie en enthousiasme. Naast Pranic Healing trainer is zij yogadocente (Hatha, Yin en Acro Yoga) en heeft ze samen met haar partner het bedrijf ‘Pranaki’ waarin zij lessen, cursussen, retreats en behandelingen aanbieden in binnen- en buitenland.
Michelle heeft een dansachtergrond en gedurende de opleiding tot uitvoerend danser werd het voor haar tijd om wat meer balans te zoeken tussen beweging en ontspanning. Vanwege de enorme prestatiedruk die je vaak tegen komt in het leven van een danser, krijg je al  snel te maken met blokkades op zowel fysiek als emotioneel vlak. Tijdens haar dansopleiding ging ze dan ook op zoek naar iets wat haar meer balans, rust en ontspanning kon geven. In Pranic Healing, Meditatie en Yoga heeft ze dat gevonden! Pranic healing en de leer van Master Choa Kok Sui heeft haar leven dusdanig op een positieve manier beïnvloed, dat ze niet anders kan dan dit door te geven en te delen met de wereld!
Ze raakte zo enthousiast en geïnspireerd dat ze na haar dansopleiding besloot om naar India te gaan voor spirituele verdieping en training. Jaarlijkse reizen daarop volgden door Azië waar zij telkens verdieping zocht om zichzelf verder te ontwikkelen ( en nog steeds…). De Arhatic Yoga Retreats in India en het bezoeken van de Ashram in Pune van Master Choa Kok Sui, spelen daarin een grote rol. In de ogen van Michelle ben je nooit uitgeleerd en blijf je naast trainer en docent ook altijd zelf student. Ze blijft zich daarom verder ontwikkelen en volgt trainingen en bijscholing in binnen- en buitenland.
Naast het lesgeven biedt zij samen met haar partner Chris, een combinatie behandeling van Shiatsu (drukpuntmassage op de meridianen) en Pranic Healing. Hierbij wordt de Oosterse geneeskunde uit Japan en de Filipijnen samen gebracht waarmee ze mensen energetisch weer in balans brengen. Deze combinatie is uniek in Nederland!
Nieuwsgierig? Mail of bel ons gerust voor vragen of uitleg.
Michelle hoopt jou binnenkort te ontmoeten!