Twee Harten Meditatie

Van alle technieken die Grand Master Choa Kok Sui heeft ontwikkeld en onderwezen, heeft mogelijk geen zulke verbluffende getuigenissen over persoonlijke healing en positieve levenstransformaties ontvangen als de Twee Harten Meditatie. Deze meditatie is werkelijk bijzonder.

De meditatie werkt op het fysieke, mentale en spirituele niveau om het hart chakra (het emotionele hart) en de kruin chakra (het spirituele hart) te openen. Daardoor stelt het je in staat om een grote hoeveelheid hoog kwalitatieve goddelijke energie naar beneden en in de kruinchakra te brengen. De prana die deze meditatie produceert, bevordert de fysieke en mentale gezondheid én innerlijke verlichting.

Wanneer iemand die aura’s kan zien, een persoon die de Twee Harten Meditatie doet observeert, ziet hij een grote hoveelheid van briljant wit licht neerdalen, die in de kruinchakra stroomt en zich door het hele energie lichaam verspreidt. Deze goddelijke prana zuivert het energielichaam van  verontreiniging. Dit is hoe de Twee Harten Meditatie tot fysieke healing leidt.

Dit openen van het kruinchakra en de toegenomen stroom van goddelijke energie maakt ook innerlijke verlichting mogelijk. Na het zegenen van de aarde met de spirituele energie, mediteer je op de OM en de stilte periode tussen de OM’s gedurende ongeveer 10 minuten. Daarna laat je los en verleng je de stilte periode.

Meditatie op de stilte tussen de OM’s en gedurende een verlengde periode van stilte, stelt je in staat om contact te maken met je hogere Zelf of ziel.

Herhaalde periodes van stilte en contact met je ziel produceert de staat van innerlijke verlichting.

Geniet gratis van deze Online Meditatie, hieronder. Het is een mini-versie van de Volledige Twee Harten Meditatie CD door Grand Master Choa Kok Sui.

Producten

“Healing is actieve meditatie. Healing is meditatie in beweging.”

- Master Choa Kok Sui

Eerstvolgende MCKS Basis Pranic Healing Workshops