Ralph van Delftralph

In 2007 werd mijn nieuwsgierigheid getriggerd en besloot ik me in te schrijven voor wat Pranic Healing workshops en de Arhatic Yoga workshop. Vanaf dat moment is mijn leven volledig op z’n kop gezet: ik leef veel bewuster, ben meer in balans, ben veel gelukkiger en heb een innerlijke rust ervaren die daarvoor slechts een utopie was. Ik had me nooit een voorstelling kunnen maken bij zo’n enorme persoonlijke en spirituele groei, maar door deze workshops kreeg ik het zo in m’n schoot geworpen. In een recordtempo heb ik zoveel mogelijk workshops van Master Choa Kok Sui gevolgd en heb daarbij verschillende continenten gezien: niets was mij teveel om meer van deze onvoorstelbaar mooie en diepgaande teachings te ervaren.

ralph

Mijn healings waren altijd al goed en zijn in die tijd alleen maar beter geworden. Het wonderbaarlijke verschil wat ik in iemands leven heb leren maken en de dankbaarheid die ik soms in de ogen zie van mensen die ik net behandeld heb zijn dan ook enkele van de grootste drijfveren om dit werk vol passie te doen. Deze motivatie is de belangrijkste reden dat ik anderen wil leren healen en in 2010 werd ik dan ook gecertificeerd als docent Pranic Healing. Het geven van workshops en de verandering die ik daarmee mag helpen ontstaan in het leven van anderen is telkens weer een even fantastische als bijzondere ervaring. De mooiste beloning is de complete verandering in de gelaatsuitrdukkingen die ik soms in twee dagen zie ontstaan. Als je meer wil weten over Pranic Healing en waar het vandaan komt dan kun je de artikelen over wat Pranic Healing is, wie Master Choa Kok Sui is en een artikel met meer uitleg over healing lezen.

Oh, en ik heb ook een cadeautje voor je. Speciaal voor iedereen die graag zelf wil ervaren wat energie is of bepalen of zoiets wel bestaat. Het is een gratis online cursus waarin je in drie eenvoudige stappen energie leert voelen. Het enige wat je hoeft te doen is het handboek ‘Voel de Energie!’ te downloaden. Dat kan ook door op het plaatje hiernaast te klikken. Je krijgt dan vanzelf een aantal video’s toegestuurd om je verder op weg te helpen. Ook krijg je toegang tot live oefen sessies. Allemaal gratis & voor niks.

Wil je meer weten over Pranic Healing? Of wil je weten of Pranic Healing iets voor jou is? Dan is er ook nog de gratis online Pranic Healing Experience beschikbaar. Als je mee wil doen hoef je niets te downloaden of te installeren. Je krijgt een linkje toegestuurd en als je daar op klikt zit je meteen in de training. Geen gedoe dus.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort mogen begroeten, online of in het echt.

Hartelijke groet,

Ralph van Delft